Jong in Friesland

Sneek, 5 juli 2007
 
Jong in Zuidwest Friesland organiseert voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 25 jaar een wedstrijd, genaamd; “Je bent jong en je hebt vakantie”. De gemeenten: Bolsward, Gaasterlân – Sleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel kunnen deelnemen. Jong in Zuidwest Friesland wil graag weten hoe jongeren hun vakantie beleven, wat jongeren ondernemen, beleven of hebben te vertellen.
 
Jong in Zuidwest Friesland (JIZWF) biedt in de acht gemeenten in Zuidwest Friesland een luisterend oor, maar ook een helpende hand aan jongeren, ouders en beroepskrachten. Iedereen kan er terecht voor informatie en advies over kwesties die jongeren van 0-25 jaar betreffen. Een provincialewebsite www.jonginfryslan.nl ondersteunt hierin.
 
Wedstrijd
JIZWF wil graag weten hoe jongeren hun vakantie beleven en organiseren een wedstrijd voor jongeren van nu. Mailen is ‘not’, filmpjes zijn ‘hot’. Jongeren sturen een filmpje van 30 seconden in welke over hun vakantie gaat en kunnen daarmee fantastische prijzen winnen. De eerste prijs is; vier toegangskaartjes voor Walibi, de tweede prijs is een kledingbon ter waarde van €75,- en de derde prijs is een irisbon ter waarde van €25,-. De wedstrijd duurt tot 31 augustus 2007 zodat ook jongeren die net terug zijn van vakantie nog mee kunnen doen. De filmpjes zijn vanaf 3 september te zien via de website www.jonginfryslan.nl op het JIF punt van de eigen gemeenten van jongeren. De jury, het webteam van Gaasterlân – Sleat, zal beoordelen op duidelijkheid, herkenbaarheid, uniciteit en inhoud.
 
Meedoen
Jongeren kunnen hun filmpje mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie en spelregels zijn te vinden op de website onder de desbetreffende gemeenten (www.jonginfryslan.nl). De winnaars zullen 6 september 2007 bekend worden gemaakt.
 
 
Jongeren voor het webteam
 
                                                     
OMSCHRIJVING:

* creatief
* (beetje) handig met computers
* vind het leuk samen te werken
* wil graag mensen interviewen
* wil leuke stellingen bedenken
* heeft een eigen mening
* wil de site pimpen van jong in fryslan
* heeft nieuws of weet het te vinden
* heeft hart voor jongeren in de gemeente
* kan verantwoordelijkheid aan
 
 
Denk jij:
,, Dit is iets voor mij, ik wil erbij?”
Dan zijn wij op zoek naar jou!Meld je aan!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 KLEINE LETTERTJES
Er kunnen maximaal 4 jongeren per gemeente deelnemen
in het webteam, dus wees er snel bij!